Doma

La la land

1.1.2021 od 00:25 do 02:30

Zaujímavosti:
Sebastian Wilder a Mia Dolanová. Ona si privyrába ako čašníčka v rýchlom občerstvení, On ako klavirista v hostincoch. Ona sa neúspešne usiluje o hviezdnu dráhu herečky, On chce rozbehnúť vlastný hudobný klub. Počas jarného večierku medzi nimi preskočí iskra. Ona na jeho popud píše monodrámu, On prijme ponuku vyraziť na turné s popovou kapelou. Odtiaľ, na križovatke osudov, začne ich hviezdna dráha stúpať, ich cesty sa ale začnú čím ďalej tým viac rozchádzať. Ona a On sa stretnú na jeseň. Schôdzka sa nezaobíde bez plaču.
V Los Angeles, meste plnom nádejí a hviezd, Sebastian (Ryan Gosling) náhodou stretne Miu (Emma Stone) a spolu sa vydajú ďaleko za hranice stereotypu všedných dní - až do rozprávkovej krajiny splnených snov menom La La Land. Talentovaného jazzového pianistu a nádejnú herečku čaká vzrušujúce dobrodružstvo, ktoré sa ani náhodou nepodobá na ich skutočné životy. On už nebude musieť hrať po zastrčených nočných baroch pre ľudí, ktorí ho nepočúvajú a jej po jednom z mnohých neúspešných konkurzov konečne zavolajú, že majú pre ňu úlohu. Osud to zariadil tak, že spolu sa posunú tam, kam by sa jeden bez druhého nikdy nedostali. Sú bláznivo zamilovaní a ich cesta za šťastím práve začína...
Kvôli úlohe jazzového pianistu Ryan Gosling cvičil na klavíri šesť dní v týždni po dve hodiny denne, aby všetky scény, v ktorých hrá na klavír, mohol stvárniť skutočne on sám.
La La Land je už tretím filmom, v ktorom Ryan Gosling a Emma Stone účinkujú spolu. Prvým z nich bol romantický hit Bláznivá, hlúpa láska (2011), druhým kriminálna dráma Lovci gangstrov (2013). Je zaujímavé, že vo všetkých troch filmoch si Ryan a Emma zahrali mileneckú dvojicu.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist