JOJ

9-1-1 VI (1)

27.6.2024 od 22:00 do 22:30

Na značky, pripraviť, štart! Záchranári pomáhajú obetiam na rôznych športoviskách, kde prišlo k šokujúcim nešťastiam. Dnes bude ich pracoviskom futbalový štadión, golfový areál a autosalón s nebezpečnou súťažou.
Záchranári vyrážajú do akcie, keď vzplanie vzducholoď nad preplneným futbalovým štadiónom a padajúce trosky spôsobia katastrofu. Kým Bobby s Athenou plánujú medové týždne, Maddie a Chimney absolvujú manželskú terapiu.
Vzducholoď, ktorej sa počas letu pokazí motor, exploduje a jej horiace trosky spadnú priamo na preplnený futbalový štadión. Záchranári pomáhajú obetiam na štadióne aj mimo neho. Athena sa snaží pomôcť dievčaťu, ktoré podstúpilo jedinečný lekársky zákrok. Ďalšie výjazdy záchranárov smerujú na golfové ihrisko a do autosalónu, kde sa koná tradičná a mimoriadne nebezpečná súťaž o luxusné auto, ktorá ohrozuje život súťažiacich. Bobby sa chystá odísť na svadobnú cestu a vyberá si zástupcu. O funkciu kapitána sa zaujíma najmä Buck. May odchádza na vysokú školu. Bobby s Athenou jej pomáhajú pri sťahovaní do študentského bytu a diskutujú o medových týždňoch. Maddie a Chimney si k sebe opatrne hľadajú cestu a rozhodnú sa podstúpiť manželskú terapiu.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist