Jednotka

Komisár Montalbano

21.9.2024 od 23:59 do 01:35

Originální název: Tocco d'artista
Krátký popis: Spáchá-li někdo sebevraždu a je-li prokázáno, že to sebevražda skutečně byla, pak nemá policie co vyšetřovat. I když v případě Alberta Larusy je to s tou jeho smrtí, jak říká Catarella, "nějak nalevačku", zdá se, že tentokrát bude Montalbano s prací rychle hotov. Ale práce kvapná málo platná. A Montalbano se nerad ukvapuje. Proč se Larusa rozhodl odejít ze světa tak zvláštním způsobem? A co znamená ten citát, který měla policie evidentně u mrtvoly najít? Jenže odpovědět na tyhle otázky nebude zřejmě tak snadné...
Rok výroby: 2001
Délka (min):
Hodnocení návštěvníků: 7.3 z 10 bodů (hlasovalo 26).
Typ seriálu: krimi, drama, mysteriozní
Země: Itálie
Režie: Alberto Sironi
Scénář: Francesco Bruni, Andrea Camilleri
Hrají: Luca Zingaretti (Commissario Salvo Montalbano), Katharina Böhmová (Livia Burlando), Cesare Bocci (Mimi Augello), Davide Lo Verde (Galluzzo), Peppino Mazzotta (Fazio), Angelo Russo (Catarella), Giovanni Guardiano (Jacomuzzi), Ileana Riganová (Emma Morpurgo)

Popis filmu: Vyšetřování krádeže v supermarketu vlastněném mafiánskou rodinou zavede Montalbana až do vyšších pater politiky. Viníka bude potřeba lovit jako vzácnou rybu a komisař k tomu použije velmi nekonvenční udičku. Nadřízení se vztekají, média provokují, ale Montalbano nehledí napravo ani nalevo. Hlavní je přece vyřešit případ, zvlášť když mrtví přibývají.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist