JOJ

Príliš veľa lásky (7)

5.10.2024 od 01:55 do 03:00

Po každej búrke vyjde svetlo, ale aj keď sa všetko rozpadne, čas nezahojí všetky rany. Aspoň nie hneď. Roman už stráca nádej, no verí, že ostatní ju ešte majú. Marek po odchode z nemocnice zmizol a nikto nevie, kde je. Zatiaľ čo Linda má oňho obavu, manželka Jana tvrdí, že jej už na Marekovi nezáleží. Ak chce človek súdiť chyby iných, musí mať odvahu priznať si svoje vlastné. Marek sa snaží zachovať správne, ale Naďa mu to nemá v pláne nijako uľahčiť.
Nový seriál televízie JOJ. Kam až človek zájde, aby si udržal príjemný život založený na ilúzii, klamstvách a podvodoch?
Marek, 50-ročný úspešný a šťastne ženatý obchodník, delí svoj život medzi Bratislavu a Brno údajne kvôli pracovným povinnostiam. V skutočnosti vedie tri paralelné životy – milujúceho otca dvoch rodín s dvoma rôznymi ženami a zároveň milenca tretej ženy, ktorá len nedávno vstúpila do jeho tajného kruhu lásky. Ženy navzájom o sebe netušia, až do jedného osudného dňa, kedy sa všetky tri stretnú pri jeho posteli v nemocnici. Všetky tri starostlivo režírované vzťahy sa chaoticky pretnú a jeho vlastný život zostane visieť na vlásku.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist